Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kurzy francouzštiny

  „O francouzštině se říká, že je těžké se ji naučit. Není, pokud cestu za tímto cílem uchopíme jako dobrodružství, na jehož konci nás čeká nejen poznání této krásné země, milých lidí, ale také třeba ochutnávka všech rozmanitých gurmánských specialit možná i za poslechu podmanivých šansonů Edith Piaf, Jacqua Brela, Borise Viana či Zaz.“

  • Individuální pravidelná výuka pro všechny znalostní úrovně a věkové kategorie
  • Doučování, příprava k maturitě i k přijímací zkoušce na VŠ
  • Jednorázová, krátkodobá i intenzivní konverzační cvičení zaměřená na domluvu v cizině (dovolená, studijní pobyt, au pair, služební cesta)

Já začala s francouzštinou na libereckém gymnáziu, pokračovala na Katedře romanistiky FF UK v Praze, projela Francii křížem krážem stopem a po Sametové revoluci pobyla tři měsíce na stáži na Faculté des lettres v Nice. Pravidelně se účastním seminářů pro učitele francouzštiny.

Od roku 1991 dávám soukromé lekce, učila jsem několik let na benešovském gymnáziu a od roku 2005 do roku 2021 jsem působila jako lektorka hudby na Lycée francais de Prague.

Věnuji se překládání a zhudebňování básní a vystupuji s několika hudebními pořady komponovanými pro francouzštináře.

Studijní materiály zajištěny -  potřebujete pouze svůj slovník.

Výuka probíhá v Nespekách.

Možnost proplácení výuky zaměstnavatelem nebo firmou
1 vyučovací hodina (45 min) pro 1-3 osoby 500 Kč 1 hodina (60 min) 600 Kč 2 vyučovací hodiny (90 min) 800 Kč

 

Mgr.Lenka Hamajdová
 

email:  l.hamajdova@seznam.cz

mobil: 731 472 201

Věřím, že pro francouzštinu nadchnu i Vás a že se společně vydáme na Tour de France od Les Alpes přes Cote d´Azur, Provence, Pyrenées, Aquitaine, Loire, Bretagne, Normandie, Champagne, Alsace et Bourgogne až do Paříže, kde na Tour Eiffel naši cestu završíme“.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář