Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hudební pořady pro MŠ a ZŠ

pro děti od 2 do 10 let

„Upřímný zájem dětí aktivně spolupracujících v mých hudebních pohádkových příbězích, rozzářené oči, spontánní smích, přirozené hravé reakce a pozitivní ohlasy paní učitelek mi dodávají energii k vymýšlení nových pořadů a jsou mi velkou odměnou.“

… více jak 1800 repríz …

… více jak 400 MŠ, ZŠ a mateřských center …

 „Hraji na kytaru a děti, pokud jednotlivé písně znají, zpívají se mnou. Dostávají také flétnové hádanky, seznámí se s různými druhy flétniček od pikolky až po příčnou, zahrají si na rytmické nástroje a to nejen takové, které již znají, ale i na různé cizokrajné. Budeme i tleskat do rytmu, tančit a hrát písničkové divadlo. Děti také sledují vše, o čem se zpívá, na velikých barevných plakátech, které malovala má dcera Eliška. Ke všem pořadům přivezu vzorový obrázek vhodný k vybarvení a následnému zopakování písní, a to nejen ve školce či škole, ale především doma s rodiči“.

 

Příspěvky

Petite musicienne

Byla jednou jedna… francouzská dívenka, která zbožňovala písničky pro děti. Všechny je znala zpaměti! Jednoho dne potkala chlapce, který mluvil podivným jazykem. Česky. Ze začátku si vůbec nerozuměli, ale postupně, skrze písně a hudbu, se začnou mít rádi.

 
26. 8. 2014 | Rubrika: Hudební pořady pro MŠ a ZŠ | Fotografie: Petite musicienne | Komentářů: 0

Mamince k svátku

Hudební pořad pro maminku k svátku vznikl na přání mnoha mateřských školek, které chtěly připravit pásmo básniček a písniček vhodných k tomuto tématu. Děti si "prožijí" celý den od ranního probuzení až po ukládání do postýlek s vyprávěním pohádky. Budou s maminkou vařit, tančit, zahradničit, starat se o zvířátka a budou jí zpívat o tom, jak moc ji mají rády.

 
11. 9. 2017 | Rubrika: Hudební pořady pro MŠ a ZŠ | Fotografie: Mamince k svátku

Dobrodružství červíčka Pepíčka

Novým pořadem plným písniček o podzimu provede děti roztomilý červíček Pepíček. Spolu s děmi bude volat ke společnému prožítí dobrodružství žabku, čápa, vlaštovky, ježka, myšky, kočku a kocourka, pejska, veverku i medvěda. Zvířátka i děti budou tančit, zpívat, hrát na nástroje i na oříšky či kaštany, dělat vítr, půjdou na zahradu trhat zelí nebo česat jablíčka, hrušky a švestky.
 

premiéra pořadu v září 2022 - (48 repríz do konce roku 2023)

 
18. 10. 2022 | Rubrika: Hudební pořady pro MŠ a ZŠ | Komentářů: 0